Utdrikningslag med dildoparty

Størst på dildoparty utdrikningslag.

Fra Mandal til Hammerfest.

Bestill ditt utdrikningslag

Størst i Norge. Flest konsulenter.

Med over 40 konsulenter rundt om i landet, fra Mandal til Hammerfest er, Passionparty er Norges største arrangør av dildoparty til utdrikningslag, og vi har fått Norges befolkning til å fullstendig revne i sidene med hysterisk morsomme og underholdende dildoparty siden 2008!

Hva skjer på festen?

Til ditt Passionparty kommer en av våre dyktige konsulenter til deg, og gir dere en virkelig pangstart på utdrikningslaget med uforglemmelig, energifylt moro både for dere og bruden.

Den kommende bruden får et bunny-kostyme, som hun også beholder etter festen. Det hele starter med at bruden dikter opp, og forteller en historie om Kongen, vår sagnomsuste dildo, på nette 34cm lengde og 19cm omkrets. Bildet sier alt!

Bruden vil også foreta en produktdemo, og viser og forteller om alle godsakene som vår konsulent har med i kofferten sin – en fin måte for bruden å vise sin spisskompetanse innen faget 😉

Hva koster et utdrikningslag?

Våre utdrikningslag varer typisk halvannen time. Vi har fast pris 850,- uansett antall deltagere, pluss eventuelle reisetillegg, om konsulenten må reise et stykke for å komme til festen. Et svært rimelig alternativ med andre ord.

Hva om vi ønsker å bestille noen av produktene?

Før brudens presentasjon av produktene får alle utdelt hver sitt ark, hvor dere kan notere for dere selv hvilke produkter som virker spennende. Etter at bruden har presentert alle produktene, leveres arkene tilbake til vår konsulent. Produktene blir sendt i anonym, diskret pakning i posten.

Slik planlegger du ditt Passionparty

Våre utdrikningslag er ofte skreddersøm basert på deres ønsker og innspill, og fra det øyeblikket du bestiller ditt Passionparty vil vi sørge for at du får en fantastisk opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og la konsulenten hjelpe deg med detaljene. Våre konsulenter vil gi tips og ideer for å holde et utdrikningslag dere vil snakke om i årevis!

Bestill et Passionparty

Vi setter deg i kontakt med en konsulent i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og du er klar!

Inviter dine venner

Vi anbefaler 8-12 deltagere, men jo flere som kommer, jo morsomere blir det!

Slapp av, og ha det gøy!

På dagen for festen er det bare å lene seg tilbake, slappe av, og ha det gøy. Få dere noe godt i glasset, og gjør dere klar til å bli underholdt!

Klar for et episk utdrikningslag?

Festen begynner her.

Bestill ditt Passionparty!