Dildoparty og jentekveld

Størst på dildoparty i Norge.

Fra Mandal til Hammerfest.

Bestill ditt dildoparty

Størst i Norge. Flest konsulenter.

Med over 40 konsulenter rundt om i landet, fra Mandal til Hammerfest, er Passionparty Norges største arrangør av dildoparty. Vi har gledet Norges befolkning med smakfulle, morsomme, og underholdende dildoparty siden 2008!

Hva skjer på et dildoparty?

Til ditt Passionparty kommer en av våre dyktige konsulenter til deg og gir en smakfull jentekveld med uforglemmelig moro for deg og dine venninner.

Og i motsetning til å handle i en butikk eller på nettet, vil gjestene kunne lære nøyaktig hvordan hvert produkt fungerer, både sexleketøy, undertøy og klær, og hvordan det kan ta deg til helt nye høyder.

Ja – og så kommer Kongen, vår sagnomsuste dildo, på nette 34cm lengde og 19cm omkrets. Bildet sier alt!

Hva koster et dildoparty?

Vi deler opp i vanlige dildoparty og party hvor vi er primærunderholdning, eksempelvis et spenstig utdrikningslag, bursdagsfest og lignende. Vanlige homeparty og jentekvelder er alltid helt gratis. Andre fester koster normalt 500,- til 850,-, men ta kontakt med oss for en prat, så finner vi utav det!

Slik bestiller dere produkter

Før selve presentasjonen får alle utdelt hver sitt ark, hvor dere kan notere for dere selv hvilke produkter som virker spennende. Etter at vår konsulent har presentert produktene, leveres arkene tilbake til vår konsulent. Produktene blir sendt i anonym, diskret pakning i posten.

Om ønskelig kan bestillingene skje i et eget rom, men da må vi informeres om dette på forhånd. Én og én går inn til konsulenten, hvor det vil være mulig å få privat veiledning og kjøpshjelp. Vi noterer bestillinger, og disse blir sendt i anonym, diskret pakning i posten.

Slik planlegger du ditt Passionparty

Fra det øyeblikket du bestiller ditt Passionparty vil vi sørge for at du får en fantastisk opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og la oss hjelpe deg med detaljene, tips og ideer for å holde en jentekveld dere vil snakke om i årevis!

Bestill et Passionparty

Vi setter deg i kontakt med en konsulent i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og du er klar!

Inviter dine venner

Vi anbefaler 8-12 deltagere, men jo flere som kommer, jo morsomere blir det!

Slapp av, og ha det gøy!

På dagen for festen er det bare å lene seg tilbake, slappe av, og ha det gøy. Få dere noe godt i glasset, og gjør dere klar til å bli underholdt!

Klar for en uforglemmelig kveld?

Festen begynner her.

Bestill ditt Passionparty!